Graag begeleid ik je in het weer opbouwen van een liefdevolle relatie met je lichaam

Massage bij kanker

Als je geconfronteerd wordt met de diagnose kanker komt je leven op zijn kop te staan. Je kunt het gevoel hebben dat je in een emotionele achtbaan terecht bent gekomen. Je bent even de regie over je eigen leven kwijt.Massage biedt geen genezing, maar geeft ondersteuning en ontspanning. Je lichaam zal zeer dankbaar zijn voor de zachte, liefdevolle aanraking. Je kunt weer even contact maken met wie jij werkelijk bent.Massage kan stress, angst en pijn doen verminderen en het kan een positieve invloed hebben op vermoeidheid en slaapstoornissen.Ook, of juist na de behandelfase kun je behoefte hebben aan ondersteuning.Graag sta ik je bij in dit proces om je te helpen langzaam weer vertrouwen in je lijf te krijgen, om je eigen kracht weer te gaan voelen.Ik heb de twee-daagse masterclass ” Kanker in de praktijk ” bij Holos gevolgd. Ik kan je, mede door mijn ervaring als verpleegkundige, een veilige, verantwoorde massage aanbieden.
Graag begeleid ik je in het weer opbouwen van een liefdevolle relatie met je lichaam